Erik Måneld! Vilken kock som har tålamod att låta odlare kliva in i köket! Vi har fått lära oss laga gott på riktigt och använda grönsaken på kors och tvärs, inget får gå till spillo. Vi får låna Capellagårdens kök och preppar efterrätt och dressingar för fullt!
Och här är resultatet…
Välj antingen vår Fyra rätters meny eller Sallad från åkern
–FYRA RÄTTERS MENY –
Amuse
Förrätt
Bakad rättika, créme på ängssyra, syrad vitlök, torkad &sockrad rödbetsblast
Varmrätt
Vackra rötter, krossad potatis, syrliga och söta primörer, hallonvinegrette, syltad rödlök, blommor & blad
Dessert
Egen sorbet på sommarmorot eller rödbeta, toppad med fänkålspesto och rödbets- eller morotskrisp
– SALLAD FRÅN ÅKERN –
Matig potatissallad med ingredienser från övriga rätter, senapsvinegrette