Festivalprepp

22E07324-9053-4785-A0CE-8E8705AA4ED4D1521593-AEDB-462C-B27A-C7D8AE991024Erik Måneld! Vilken kock som har tålamod att låta odlare kliva in i köket! Vi har fått lära oss laga gott på riktigt och använda grönsaken på kors och tvärs, inget får gå till spillo. Vi får låna Capellagårdens kök och preppar efterrätt och dressingar för fullt!

 
 
Festivalmeny! 

Och här är resultatet…

Välj antingen vår Fyra rätters meny eller Sallad från åkern

 

FYRA RÄTTERS MENY –

Amuse

Förrätt

Bakad rättika, créme på ängssyra, syrad vitlök, torkad &sockrad rödbetsblast

Varmrätt

Vackra rötter, krossad potatis, syrliga och söta primörer, hallonvinegrette, syltad rödlök, blommor & blad

Dessert

Egen sorbet på sommarmorot eller rödbeta, toppad med fänkålspesto och rödbets- eller morotskrisp

 SALLAD FRÅN ÅKERN – 

Matig potatissallad med ingredienser från övriga rätter, senapsvinegrette

Låt smaka! 
Annonser
Okategoriserade